Èxit de l'exposició!!! 100 anys de la Radioafició Catalana

Gracies a tots pel gran èxit assolit en la exposició “100 anys de la radioafició Catalana, present i futur de la radioafició a Osona”, dintre de les festes del Mercat del Ram 2011 de Vic, al Temple Romà del S.II després de Crist, dedicat “probablement” a la triada Júpiter, Juno i Minerva, si no estigué dedicat al culte imperial de Roma, de la nostra ciutat.

Moltes son les persones que ens han visitat, tan radioaficionats com no, tan d’Osona com noi molta l’expectació aixecada als visitants que entraven a veure la nostra mostra, així com la nostra estació de ràdio (EG3VIC) instal·lada en el mateix recinte. La gent s’interesàven, preguntaven sobre les fotografies i l’exposició i ens veien operar l’estació, aixecant molta expectació.

Per part del nostre Ajuntament, tot han estat felicitacions per l’organització, expositors i els voluntaris que hi érem presents. El Consistori s’ha interessat moltíssim pel mon de la radioafició i ja s’ha obert, tant per part d’ells com de nosaltres, una porta per futures col·laboracions.

Ràdio, televisió i premsa local, també s’han interessat en el tema i han publicat llurs reportatges.

Moltes anècdotes: des de una persona gran que havia estudiat amb el Mossèn Cazador (pioner a Osona) fins a gent que havia abandonat la ràdio i al veure’ns i parlar amb nosaltres, s’animen a tornar a estar presents a la radioafició i joves que es presentaran en futurs exàmens de EA o visites de radioaficionats d’altres països.

En unes poques paraules: L’exposició “100 anys de la radioafició Catalana, present i futur de la radioafició a Osona”, ha estat tot un èxit. Només queda dir el nostre agraïment mes sincer a tots els radioaficionats de Vic i Comarca que han col·laborat en l’organització de la mostra, sense distincions si pertanyen a una associació o a un altra o a cap, que al cap i a la fi, es el que es buscava, unió entre tots.

Posted 18 Abril 2011 by ea3tp in Actualitat, Clubs de Ràdio, Història