Cables per Icom, Yaesu, Kenwood…

Buscar cables per connectar les emissores a l’ordinador, per passar memòries, fer de CAT …etc, sol ser una inversió cara i  ademés, les diferent marques no saben encara que existeixen els ports USB i que la gran majoria del ordinadors, ja no tenen connexió sèrie. Un exemple pot ser el cable per gestionar memòries de les ICOM D-Star, encara per port sèrie RS232 i a preus elevats (al voltant dels 23 euros).

Solució: i tant, és diu EBAY

amb un simple compte de Paypal, pots comprar aquest cable, per l’Icom IC-E800, a Honk Kong, arriba a Catalunya en dos o tres setmanes via correus estandar, funciona perfectament vía USB, t’envien disc de drivers i ademés: NOMÉS VAL 5,89 euros posat a casa. Aqust cable funciona per la sortida de clonació (altaveus) del walkie i funciona igual que l’anterior amb el programari de gestió d’Icom D-Star.

Jo ja he omprat tant a la Xina com a Hong Kong, cables CAT i de dades per vàries emissores i walkies i tots han arribat perfectament i tots vía USB i el més car no passa de 10 euros.

Recordeu que compres fora la UE i que el total no ha d’excedir de 25 uros, però tranquil, cap dels cables comprats, no excedeix de 10 euros.

Ja saps, EBAY i a buscar…

Posted 25 Agost 2011 by ea3tp in Actualitat, Modalitats